RedBullet Servicii expres internationale
 Sky Air Express
 Sky Road Parcel
RedBullet Servicii de Transport Conventional de Marfa
 Sky Air Freight
 Sky Road Freight
RedBullet SkyBOX
 Cumpara din SUA si Europa - SkyBOX
RedBullet Servicii Interne
 Distributie interna
 Transport intern
RedBullet Servicii speciale
 Direct Road Bulgaria
 Direct Road Ungaria
 ThermoBag (produse pentru ingrijirea sanatatii)
 Serviciu SWAP
 Proiecte de livrare si distributie in Bulgaria
 Livrare expres cadouri
 Achizitii prin SkyNet
 Servicii personalizate
RedBullet Servicii cu valoare adaugata
 Colectarea platii la finalizarea transportului
 COD Standard - Incasarea contravalorii marfii la livrare / Ramburs standard
 COD+
 COD++
 Cresterea limitei de raspundere
 Retur de documente
 Livrare sambata
 POD (dovada de livrare)
 Livrare la ora specificata
 Livrare inainte de o ora specificata
 Livrare dupa o ora specificata
 Depozitare
Alerta frauda

Avertizare

In prezent, sunt din ce in ce mai multe incercari de frauda prin intermediul internetului, mailului sau telefonului. In astfel de cazuri, terte parti incearca sa determine potentiali cumparatori sa transfere bani sau sa obtina date in legatura cu presupuse livrari de colete prin folosirea frauduloasa a numelui si brandului SKYNET WORLDWIDE EXPRESS NAME.

Alerta in privinta fraudei comise prin intermediul internetului

Rugam sa fiti extreme de atenti in urmatoarele cazuri:

Prin intermediul internetului, bunuri sunt oferite spre vanzare. Vanzatorul sugereaza trimiterea bunurilor catre comparator pentru inspectare. In schimb, se sugereaza achitarea pretului produsului catre SKYNET WORLDWIDE EXPRESS. Conform vanzatorului, pretul produsului va fi trimis catre vanzator doar in urma inspectarii produsului si a luarii deciziei de cumparare, in timp ce, in caz contrar, daca cumparatorul nu este satisfacut, banii vor fi transferati inapoi catre el de catre SKYNET WORLDWIDE EXPRESS sau de catre un agent SKYNET WORLDWIDE EXPRESS. Prin acest sistem, potentialul comparator este facut sa creada ca tranzactia este sigura sic a doar daca vor accepta produsul, banii vor fi platiti catre vanzator de catre SKYNET WORLDWIDE EXPRESS, astfel, el neasumandu-si nici un risc. De multe ori, sunt situri legate si configurate in asa fel incat par a fi situri oficiale SKYNET WORLDWIDE EXPRESS, in acelasi timp folosindu-se termini precum SKYNET WORLDWIDE EXPRESS sau Agent SKYNET WORLDWIDE EXPRESS.

Persoanele in cauza primesc mailuri de la o sursa ce pare a fi o entitate oficiala SKYNET WORLDWIDE EXPRESS (echipa ta SKYNET WORLDWIDE EXPRESS sau o denumire similara) si sunt rugati sa achite in avans pentru livrarea unui presupus colet.

In unele cazuri, in vederea unei presupuse livrari de colete sunt cerute chiar date private precum PIN-uri, parole sau detaliile cardurilor bancare.

Va rugam sa aveti in vedere:

SKYNET WORLDWIDE EXPRESS NICIODATA nu colecteaza bani sub forma unor plati anticipate pentru transportul sau cumpararea de produse. Acest lucru este aplicabil in toate cazurile, chiar daca cererea vine direct de la un presupus agent SKYNET WORLDWIDE EXPRESS sau daca un vanzator de bunuri doreste ca plata sa fie facuta (aparent) catre SKYNET WORLDWIDE EXPRESS astfel incat SKYNET WORLDWIDE EXPRESS sa apara ca un furnizor de servicii neutru implicat in procesul de plata.

SIngura exceptie in care SKYNET WORLDWIDE EXPRESS accepta plati este in cazul expeditiilor Cash On Delivery (Plata la livrare). Totusi, in cazul expeditiilor COD, plata se face in mod explicit la livrarea bunurilor si nu cu alta ocazie.

Mai mult, SKYNET WORLDWIDE EXPRESS nu cere niciodata – nici in scris sau telephonic – date precum PIN-uri, parole, detaliile cardurilor bancare sau informatii similare.

Daca aflati de astfel de incercari de frauda, va recomandam sa faceti o plangere autoritatilor responsabile fara intarziere, pentru a preveni viitoarele incercari de fraudare.

Atunci cand aveti indoieli in privinta mesajelor primite SKYNET WORLDWIDE EXPRESS ROMANIA este bucuroasa sa va ajute cu informatii la:


Telefon: +40 21 410 70 77
+40 21 313 57 77

E-mail: office@skynetcom.ro