RedBullet Servicii expres internationale
 Sky Air Express
 Sky Road Parcel
RedBullet Servicii de Transport Conventional de Marfa
 Sky Air Freight
 Sky Road Freight
RedBullet SkyBOX
 Cumpara din SUA si Europa - SkyBOX
RedBullet Servicii Interne
 Distributie interna
 Transport intern
RedBullet Servicii speciale
 Direct Road Bulgaria
 Direct Road Ungaria
 ThermoBag (produse pentru ingrijirea sanatatii)
 Serviciu SWAP
 Proiecte de livrare si distributie in Bulgaria
 Livrare expres cadouri
 Achizitii prin SkyNet
 Servicii personalizate
RedBullet Servicii cu valoare adaugata
 Colectarea platii la finalizarea transportului
 COD Standard - Incasarea contravalorii marfii la livrare / Ramburs standard
 COD+
 COD++
 Cresterea limitei de raspundere
 Retur de documente
 Livrare sambata
 POD (dovada de livrare)
 Livrare la ora specificata
 Livrare inainte de o ora specificata
 Livrare dupa o ora specificata
 Depozitare
Angajatii nostri

Oamenii din companie nu sunt doar angajatii nostri, motiv pentru care noi extindem responsabilitatea noastra morala pentru a avea grija si de familiile acestora, de buna starea si necesitatile acestor familii.

Oamenii nostri reprezinta activul nostru cel mai de pret. Personalul de conducere si cel de executie colaboreaza indeaproape pentru a crea o companie foarte performanta.

Prin intermediul unui program extensiv de instruire si dezvoltare personala, putem mentine cele mai inalte standarde in prestarea serviciilor si asistarea clientilor.

Dedicarea pentru munca a echipei noastre a fost un element care a ajutat la crearea sentimentului de apartenenta la companie, iar această dedicare si acest sentiment de apartenenta au fost motorul care a alimentat crearea unor modalitati noi si inovatoare de a satisface toate necesitatilor clientilor si de a-i transforma pe acestia în clienti devotati.

Personalul calificat, care detine experienta necesara si dorinta de a servi clientii, reprezinta baza pentru crearea unor relatii de durata cu clientii nostri importanti.

Dedicarea pentru munca a echipei noastre, precum si sentimentul de apartenenta la companie, au fost motorul care a alimentat crearea unor modalitati noi si inovatoare de a satisface toate necesitatilor clientilor si de a-i transforma pe acestia in clienti devotati.

De-a lungul timpului, angajatii nostri au impartasit cunostintele si expertiza in domeniu pentru a-si imbunatati abilitatile pentru a oferi satisfactie clientilor.